هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی

وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص چرایی انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا گفت: ما تجربه خوبی از عمان داریم. ما به حسن نیت عمان اعتماد داریم و روابط خوبی بین دو کشور وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 28
کد خبر: ۲۷۴۴۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص محتوای نامه ترامپ و همچنین پاسخ ایران به آمریکا گفت: تاکنون هر چه که نسبت به محتوای نامه آمریکا منتشر شده توسط هرجایی و هرکسی بیشتر بر اساس فرضیات و گمانه زنی‌ها بوده است. مسلم است که در مسیر دیپلماسی برخی تعاملات صورت می‌گیرد.

وی افزود: نامه‌ای را آمریکایی‌ها نوشتند و این به صورت کامل در ایران بررسی و بحث شده و ابعادش شکافته شده است و متناسب با آن پاسخی تهیه شد و در چند روز گذشته به طرف آمریکایی ارسال شد.

عراقچی خاطرنشان کرد: نامه طرف آمریکایی هم حاوی تهدید بود و پاسخ متناسب با آن را دریافت کرد و هم پنجره‌ای برای دیپلماسی باز کرده که ما هم هیچ راهی را برای دیپلماسی نبستیم و نخواهیم بست، البته به نیات طرف مقابل شک داریم و سخنان متناقضی را از آنان شنیدیم.

وزیر امور خارجه در ادامه اظهار داشت: همه اینها باعث می‌شود که به دقت و با شک و تردید هر درخواستی را بررسی کنیم و هر پنجره‌ای که برای دیپلماسی باز می‌شود ما با جنبه عدم اعتماد به آن نگاه می‌کنیم. در عین حال اگر فرصت‌هایی هم باشد استفاده می‌کنیم.

وی درباره چرایی ارسال پاسخ ایران به آمریکا از جانب عمان گفت: عمان در گذشته همین نقش را ایفا کرده است. هم در مذاکرات برجام و هم در این چند سال گذشته در تعاملاتی که در دولت شهید رییسی وجود داشت، این نقش واسط را ایفا کردند.

عراقچی خاطرنشان کرد: ما تجربه خوبی از عمان داریم. ما به حسن نیت عمان اعتماد داریم و روابط خوبی بین دو کشور وجود دارد. روابط دو کشور از یک فهم متقابل برخوردار است.

وی تصریح کرد: انتخاب عمان یک انتخاب کاملا طبیعی بود. /تسنیم

کلمات کلیدی: عراقچی آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار